2012 - 2013

Gebruikersavatar
kris.w
Site Admin
Berichten: 177
Lid geworden op: 02 feb 2006 20:00
Locatie: Lommel

2012 - 2013

Bericht door kris.w »

Beste Kopsmeerders,


het Jubileumjaar is nu wel echt voorbij. En wij geven het toe... wij hebben het jubileum feest een beetje magertjes aangepakt. Dit had beter gekund. En we zullen dat ook beter gaan doen in de toekomst!

Op het feest waren statistieken te zien waarop bleek dat we vooral het laatste jaar sterk achteruit gegaan zijn. Wel schijn bedriegt! In de eerste plaats moesten er natuurlijk zoals gemeld nog 2 ritten gereden worden, niet dat dat het verschil gemaakt heeft. Maar veel belangrijker is dat er van de 40 leden 6 nooit komen rijden zijn! 2 ervan waren zelfs nieuw leden die we nooit gezien hebben! Neem dat gegeven weg en dan scoren we ook het laatst jaar nog een goed gemiddelde!

Een clubje kan niet leven zonder zijn leden. Maar ze moeten dan wel af en toe komen! Als bestuur proberen we daar hard aan te werken en we voelen dat dit ook geapprecieerd wordt.

Wij zijn er van overtuigd dat er ook bij jullie nog vele goeie ideeën zitten! Wel, blijf er niet mee zitten. Vertel het ons, dan kunnen we dit mogelijk in 't programma voor volgend jaar inpassen!

De ledenbijdrage voor 2013 bedraagt nog steeds hetzelfde: 50 EUR voor leden en 25 EUR voor steunende leden. Gelieve dit voor 15 december te storten op rekening van De Kopsmering:

Bankrekening nr: 335-4222476-15
IBAN BE83 3354 2224 7615
BIC-code ING België (Swiftadres): BBRUBEBB
met vermelding "LIDGELD 2013"

Begin volgend jaar zullen we de nieuwe ledenlijst en de kalender voor volgend jaar bekend maken.

Er zijn ook enkele bestuursleden die een stapje willen terug zetten. Dit maakt dat er enkele vacatures open staan! Dus als er zich iemand geroepen voelt om de handen uit de mouwen te steken en met wat verfrissende ideeën een taak in de bestuursploeg wilt opnemen... Het is de moment!
Eeuwige roem en veel appreciatie van de Kopmseerders staat jou te wachten!!! Bert heeft zijn kandidatuur al gesteld! Op wie kunnen we nog meer rekenen?


In naam van het bestuur wens ik jullie nog prettige feestdagen en we zien mekaar snel weer terug in 't nieuwe jaar! Op weg naar de volgende 10 jaar!

Last 10 Members Who Visited This Topic

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten