Clubweekend 2015

Dit forum bevat de activiteiten waar je aan deelgenomen hebt... Of die je gemist hebt!
Gebruikersavatar
Chris.vdh
Site Admin
Berichten: 143
Lid geworden op: 25 mar 2006 14:47
Locatie: Retie

Clubweekend 2015

Bericht door Chris.vdh »

Vriendinnen en vrienden Kopsmeerders, we hebben ondertussen voldoende informatie in verband met de organisatie van een driedaagse uitstap met onze club in het weekend van 1 mei volgend jaar . Wij hebben een leuk hotelletje gevonden in de Eifel, in het stadje Daun : www.eifelhotel-daun.de . Het is de bedoeling dat we vertrekken op vrijdag 1 mei en terugkomen op zondag 3 mei . We hebben in het hotel de beschikking over 16 kamers, dat wil dus zeggen dat er in totaal maximum 32 mensen mee kunnen .
De kostprijs voor dit weekend is 122,5 € per persoon . Voor deze prijs krijg je 2 x ontbijt, 1 x driegangen menu de eerste avond en een uitgebreide BBQ de tweede avond . Dranken (met uitzondering van koffie e.d. bij het ontbijt) zijn niet inbegrepen in de prijs .
Het hotel heeft ook voldoende garages ter beschikking voor onderdak voor onze motoren .
Inschrijven kan tot 15 November mits betaling van een voorschot van 50 € per persoon op rekening van de club . Voor geïnteresseerden die eventueel niet het hele weekend mee kunnen gaan bestaat ook de mogelijkheid om na te reizen op zaterdag . Kostprijs is dan 69 € per persoon . Voorschot is dan 30 € p/p .
Voor bijkomende inlichtingen kunnen jullie mij altijd bellen op 014/671363 .
Wij hopen uiteraard dat er massale belangstelling zal zijn voor deze trip, er is eventueel ook nog een uitbreiding van het aantal kamers mogelijk !!!
P.S. De uitbaatster is een knappe Hollandse madam !!!
Gebruikersavatar
Chris.vdh
Site Admin
Berichten: 143
Lid geworden op: 25 mar 2006 14:47
Locatie: Retie

Route weekend 1 mei Daun (Eifel)

Bericht door Chris.vdh »

Beste vriend(inn)en Kopsmeerders, in bijlage de routes voor het Clubweekend in Daun . We vertrekken om 9.30 h aan de kroeg . In de heenroute zijn 2 tankstops voorzien, de eerste na ongeveer 150 km . 's Middags zijn er broodjes in Dochamps . Op de terugreis zondag hebben we de lunch gepland rond 13.30 h in Visé . Wij branden kaarsjes en brengen de ganse week offers aan de weergoden ... de derde route is voor degenen die met de auto gaan en, in het slechtste geval ... maar daar willen we niet aan denken !!!
Bijlagen
Routes Kopsmering weekend 1 mei 2015.gpx
(880.42 KiB) 132 keer gedownload
Routes Kopsmering weekend 1 mei 2015.gdb
(425.25 KiB) 188 keer gedownload
Plaats reactie

Last 10 Members Who Visited This Topic

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten