Bestuursvergadering 15 september 2016

Gebruikersavatar
Chris.vdh
Site Admin
Berichten: 143
Lid geworden op: 25 mar 2006 14:47
Locatie: Retie

Bestuursvergadering 15 september 2016

Bericht door Chris.vdh »

Beste vriend(inn)en,
Het seizoen loopt weer op zijn einde en we zijn langzaam maar zeker begonnen aan de voorbereidingen en afspraken voor volgend jaar . Dit jaar hebben we nog 3 (misschien 4) activiteiten op de kalender :
- rit 2 oktober : http://www.kopsmering.be/forum/viewtopic.php?t=453
- zettersprijskamp 6 november (of wandeling voor de niet-kaarters) : http://www.kopsmering.be/forum/viewtopic.php?t=476
- (misschien extra rit op 13 november - afhankelijk van de weersomstandigheden)
- ledenfeest op 3 december : http://www.kopsmering.be/forum/viewtopic.php?t=477
Als bestuur komen we gemiddeld 4 à 5 keer per jaar samen om e.e.a. in goede banen te leiden, het reilen en zeilen binnen de club te bespreken en een aantal zaken te evalueren . Meestal brengen we hierover geen verslag uit doch deze keer willen we jullie toch even informeren over hetgeen op de agenda stond van de vergadering van gisteren .
Feiten :
In de eerste plaats is er de spijtige vaststelling dat er, in de 14 jaar dat de club bestaat, nog nooit zo'n magere opkomst geweest is als dit seizoen . Het weer, en daarbij de wetenschap dat iedereen tegenwoordig diverse "weersvoorspellende" apps op zijn smartphone of computer heeft, heeft ons zeker parten gespeeld ... of zijn we misschien m*****s geworden ...
Aansluitend hierop stellen we eveneens vast dat er dit seizoen 11 leden zijn die geen enkele rit hebben meegereden . Ook dat is natuurlijk heel erg jammer !!!
Belangrijke verandering :
Deels gevolg van het vorige en vooral belangrijk voor de toekomst : vanwege het totale gebrek aan interesse zal de kroeg in de toekomst, na de ritten, niet meer open zijn (ook op 2 oktober NIET dus) . Er wordt nog enkel een uitzondering gemaakt voor de dooprit . De kroeg blijft in de toekomst ook nog ter beschikking voor de winteractiviteiten zoals de zettersprijskamp(en), de wandeling en uiteraard het ledenfeest .
Wijziging in het bestuur :
Mede oprichter en sinds dag 1 bezieler van onze club, dé Guy dus, heeft beslist om, na 14 jaar, plaats te maken voor "vers bloed" in het bestuur . Wij zullen hem natuurlijk voor eeuwig en 1 dag dank (en af en toe een pint) verschuldigd zijn . Bedankt Guy !
Als gevolg hiervan is er dus vanaf 1 januari een vacature in het bestuur, geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu melden .
Praktisch :
Om de voorbereidingen voor het ledenfeest goed te kunnen organiseren is het zeer belangrijk dat we zo snel mogelijk een duidelijk beeld krijgen van het aantal deelnemers (vooral in verband met de catering, we willen dit jaar "iets speciaals" doen) . Daarom vragen wij jullie om de deelname lijst uiterlijk tegen einde volgende week (23 september dus) in te vullen : http://www.kopsmering.be/forum/viewtopic.php?t=477
Verder willen we nogmaals een oproep doen om in het vervolg de deelname lijsten op dit Forum sneller in te vullen (zowel voor ritten als voor de andere activiteiten) en niet te wachten tot het allerlaatste moment . Het is voor de organisator(en) erg frustrerend altijd te moeten wachten tot het laatste moment om definitieve afspraken te kunnen maken ...
Dit gezegd zijnde en in de hoop jullie allemaal binnenkort op één van de komende activiteiten te zien wensen wij jullie een fijne nazomer .
Het bestuur .

Last 10 Members Who Visited This Topic

Gebruikersavatar raf.c (1)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast